mazalni-sistemi1

Na področju mazalnih sistemov v industriji, sodelujemo s podjetjem DIMAS d.o.o., ki zastopa vodilnega svetovnega proizvajalca sistemov za centralno mazanje strojev in naprav, podjetje WILLY VOGEL, ter finsko podjetje SAFEMATIC, ki je ravno tako specializirano izključno za mazalne sisteme. Obe podjetji je prevzela švedska firma SKF in sedaj tvorita eno izmed njenih petih platform – »Mazalni sistemi«.

Dejavnost podjetja DIMAS d.o.o. je projektiranje in izbira najboljših tehničnih rešitev na področju mazanja različnih proizvodnih in obdelovalnih strojev, transportnih linij, verig, jeklenih vrvi, gradbene in kmetijske mehanizacije, ladijskih motorjev in ostalih naprav. Po svojih načrtih izdelujejo agregate za centralno mazanje, nadzorujejo in izvajajo montaže sistemov, programirajo in izdelujejo ustrezne krmilne in nadzorne sisteme, sodelujejo pri prvih zagonih oziroma izvajajo projekte mazalnih sistemov na ključ.

 

dimas-mg

mazalni-sistemi2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imate vprašanje? Vas morda zanima cena? Ne odlašajte in nas
kontaktirajte ali zahtevajte neobvezujočo ponudbo še danes!

Opcijsko
Imate sporočilo, ki bi ga radi pripisali?

Pošiljanje zagotavlja in jamči zanesljiva Google tehnologija!

 

Reference

reference_13.jpgreference_18.jpgreference_20.jpgreference_11.jpgreference_19.jpgreference_24.jpgreference_08.jpgreference_09.jpgreference_23.jpgreference_17.jpg

Kontaktiraj nas

MG INŠTALATERSTVO d.o.o.
Krtina 57B
1233 Dob
SLOVENIJA

Tel.:  01 724 95 40 
Fax: 01 724 95 41
GSM:  041 755 476 (direktor Boštjan Grošelj)
  041 668 308
E-mail: info@mg-instalaterstvo.si
Skype: mginstalaterstvo

Kje smo?

Sledi nam

 google plus          facebook          linkedin          
             
qr seal printznak SQp3

ekoskladnlb-logo