toplotne-crpalke-mg 
 toplotne crpalke12
povezani-posli banner 200x200px 2013 2

Toplotne črpalke ponujajo najbolj energetsko učinkovit način, ki zagotavlja ogrevanje in hlajenje na raznovrstne načine z uporabo obnovljivih virov toplote v naši okolici. Zemlja, voda in zrak vsebuje koristno toploto, ki se s pomočjo sončnih žarkov nenehno obnavlja. Ta toplota je za nas koristna, ko je zunaj mraz. S pomočjo dodatne energije proizvedene s strani toplotne črpalke se lahko toplota dvigne na potrebno raven da segreje naš dom, pisarno, objekt itd. Podobno lahko toplotne črpalke izkoristijo odvečno toploto npr. pri industrijskih procesih, pri opremi za hlajenje itd. prav tako se uporabljajo za prezračevanje zraka iz zgradbe.

Kratka, vendar pomembna dejstva:

  • Približno do 50-odstotkov lahko prihranite s pomočjo toplotne črpalke
  • V primerjavi z uporabe fosilnih goriv in jedrske energije za proizvodnjo električne energije imajo npr. električne toplotne črpalke veliko boljši in večji izkoristek.
  • Toplotne črpalke predstavljajo velik potencial po vsem svetu. Z njimi je mogoče ogrevati prostore, sanitarno vodo, mogoče je prav tako hlajenje (klimatizacija) v pravzaprav vseh tipih gradnje in zgradb.
  • Toplotna črpalka je sposobna pridobiti okoli 75% zahtevane energije iz obnovljivih virov kot so zrak, voda, sonce in zemlja.
  • Toplotna črpalka ustvari manjšo količino emisij CO2 kot pa ostale naprave, ki služijo ogrevanju in porabljajo fosilna goriva.
  • Toplotna črpalka pri nizkih temperaturah greje, pri visokih ohlaja. Gre za ekološko usmerjeno rešitev ogrevanja, ki ne obremenjuje okolja.

Montiramo toplotne črpalke naslednjih proizvajalcev: Sonnenkraft, Termotehnika, Mitsubishi, Daikin, Stiebeleltron, De Dietrich, Vaillant, Viessmann, Kronoterm, Buderus, Thermia

 

 

 

 

Imate vprašanje? Vas morda zanima cena? Ne odlašajte in nas
kontaktirajte ali zahtevajte neobvezujočo ponudbo še danes!

Opcijsko
Imate sporočilo, ki bi ga radi pripisali?

Pošiljanje zagotavlja in jamči zanesljiva Google tehnologija!

 

 

 

Reference

reference_17.jpgreference_13.jpgreference_24.jpgreference_23.jpgreference_11.jpgreference_18.jpgreference_19.jpgreference_09.jpgreference_08.jpgreference_20.jpg

Kontaktiraj nas

MG INŠTALATERSTVO d.o.o.
Krtina 57B
1233 Dob
SLOVENIJA

Tel.:  01 724 95 40 
Fax: 01 724 95 41
GSM:  041 755 476 (direktor Boštjan Grošelj)
  041 668 308
E-mail: info@mg-instalaterstvo.si
Skype: mginstalaterstvo

Kje smo?

Sledi nam

 google plus          facebook          linkedin          
             
qr seal printznak SQp3

ekoskladnlb-logo